Veelgestelde vragen

Hoe worden de verzendkosten berekend?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land. In de winkelwagen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. In Nederland worden de verzendkosten berekend aan de hand van de tarieven van PostNL, de dienst waar je bestelling mee wordt verstuurd.

De verzendkosten voor bestellingen in Nederland bedragen €4,-. Gratis verzending voor bestellingen in Nederland vanaf €35,-.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen in de webshop worden binnen 1-3 werkdagen verwerkt en verzonden. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Zodra je bestelling is overgedragen aan PostNL ontvang je een e-mail met track & trace gegevens.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt je bestelling veilig betalen via:

  • IDEAL
  • Creditcard
  • Bancontact

Voor deze betaalmethoden worden geen extra kosten in rekening gebracht. Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Zijn de prijzen inclusief btw?

Ja, alle prijzen die op de website worden genoemd zijn inclusief btw.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Posters
De gelimiteerde A4 posters worden verpakt in een mapje met sluitzegel en verstuurd in een brievenbusdoosje. De posters zijn op de achterkant gesigneerd en genummerd en worden geleverd exclusief lijst, passe-partout en envelop.

Kaarten
De kaarten worden verstuurd in een brievenbusdoosje. Losse kaarten zijn inclusief envelop. Kaartensets zijn exclusief enveloppen.

Cadeaukaartjes
De cadeaukaartjes worden verzonden in een brievenbusdoosje.

Mijn bestelling is vertraagd. Wat nu?

studioniec is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens transport uitgevoerd door PostNL. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact op met info@studioniec.nl.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht jouw bestelde product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen, mits het aan de volgende voorwaarden voldoet: Het product dient in de originele verpakking, in oorspronkelijke staat en onbeschadigd retour te worden gestuurd. Producten die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd retour komen kan studioniec helaas niet crediteren. Hierover zal contact met je worden opgenomen.

Je kunt je bestelling als volgt retourneren:

  • Stuur een mailtje naar info@studioniec.nl met als onderwerp ‘retour’.
  • Breng vervolgens je pakketje voldoende gefrankeerd naar de brievenbus of het PostNL servicepunt.
  • De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
  • Zodra het pakketje retour is ontvangen door studioniec, zal het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen worden teruggestort op jouw bankrekening.
  • Bij retourzendingen van producten met korting gekocht, zal het aankoopbedrag geretourneerd worden met doorberekening van de korting.

Hoe zit het met auteursrecht?

Alle ontwerpen van studioniec zijn gemaakt door Nicole Slager. Op alle ontwerpen van studioniec rust copyright en beeldrecht. Ze zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van studioniec. De ontwerpen van studioniec mogen op geen enkele wijze verspreid, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van studioniec.

Heb je een opmerking, ben je niet tevreden of heb je een klacht?

Dat kan natuurlijk. Laat het me weten via info@studioniec.nl dan kijken we samen naar een passende oplossing.