Over mij

studioniec // ontwerp & illustratie
studioniec // Nicole Slager

Mijn naam is Nicole Slager, een (meestal) op sneakers lopende ontwerper en illustrator. Ik woon samen met mijn man en zoontje bij de zee en ben voor inspiratie veel te vinden in levendige steden, idyllische dorpjes en mooie natuur in binnen- en buitenland.

In 2004 rondde ik de opleiding tot grafisch vormgever af aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, waarna ik in 2009 als modeontwerper afstudeerde aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens deze studies is mijn liefde voor natuurlijke kleuren, structuren en materialen verder gegroeid. Dit zie je terug in mijn ontwerpen en illustraties.

Na mijn studies werkte ik een aantal jaren als printdesigner bij een bekend merk in de modewereld, waar ik veel kennis en ervaring opdeed in het ontwerpen van prints en patronen. Na deze mooie tijd in de wereld van de mode, begon ik als vormgever bij een toonaangevend reclamebureau, waar ik mijn kennis en ervaring op het gebied van het ontwerpen verder uitbreidde en de stap kon maken naar de functie van artdirector. Vanuit mijn passie voor ontwerpen en illustraties startte ik in 2019 mijn eigen studio, studioniec!

Geïnspireerd door natuurlijke kleuren, structuren en materialen ontwerp ik in mijn studio unieke illustraties met een minimalistisch karakter. De illustraties heb ik ontworpen voor een mooi plekje in je interieur, om op te sturen of cadeau te geven. De posters worden alleen in kleine oplages verkocht, zo blijven de illustraties uniek!

Naast de posters, kaarten en cadeaukaartjes verzorg ik ook maatwerk. Wil je een persoonlijk geboortekaartje of lijkt het je leuk om samen te werken? Leuk! Laten we in contact komen via info@studioniec.nl!

Nicole Slager // studioniec